grorandi.no

Gro Randi Frøyland

Independent Forever Business Owner

Kontakt meg

Gro Randi Frøyland
Independent Forever Business Owner

Foretak: Gro Invest ASMobil: +4790929206 Skippergata 14
5527 Haugesund
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Mitt navn er Gro Randi Frøyland, jeg bor i Haugesund. jeg er utdannet Fysioterapeut og har jobbet i over 35 år innen det pykosomatiske feltet i privat praksis på Gro Klinikken  for å fremme helse og personlig vekst gjennom nærvær/tilstedeværelse med metoden Basal Kroppskjennskap. Jeg har en bred erfaring innen mitt fagfelt både som foreleser og i klinisk arbeid med personlig veildning, meditasjon og kroppsbevissthet.

Høsten 2012 ble jeg introdusert for Forever produktene og ble forhandler. Jeg oppdaget at både jeg, min familie og mine klienter hadde glede av produktene.

Dette ble et supplement i min praksis som jeg har hatt stor glede av.

Forever har gitt meg en mulighet til å arbeide med team. Her får jeg virkelig praktisis på hva jeg er utdannet i, å jobbe med grupper for å fremme vekst og personlig utvikling. Det har vært den største gleden ved å være fysioterapeut og det er nå den største gleden å se mitt team har fremgang og personlig vekst i sitt arbeide med Forever.

Kontakt meg , - Jeg gir deg gjerne personlig veiledning hvilke produkter og kosttilskudd som kan være nyttig for deg, og dersom du også vil vite mer om businessmodellen til forever Living. 

Jeg har til enhver tid hele sortimentet av varer i butikken, og du kan få varene på dagen.

Min mann Pål Audun Skagseth som er veterinær og er min medforhandler, har en del av sortimenetet på Smådyrklinikken i Haugesund AS, De har åpningstider mandag-fredag kl. 09-18 Smådyrklinikken i Ølen har åpningstider mandag kl. 16-18 og torsdag kl 10-15.

- Ta kontakt, på tlf 90929206 eller post@grorandi.no

. Vennlig hilsen GRO, jeg ser fram til å høre fra deg.

Om GRO  Besøk gjerne mine amerikanske hjemmesider 

http://grorandi.flp.com og http://growforever.flp.com

 

 

https://grorandifroyland.wistia.com/medias/1r2hp3bxqx

Hei, se hva jeg gjør:-)