Skatter fra havet 

Kosttilskuddet Forever Arctic Sea er laget for å etterligne et kosthold som er rikt på fisk og skalldyr. Her får du vår egen kombinasjon av omega-3-fettsyrene EPA og DHA fra fiske- og blekksprutolje, som kommer fra Friend of the Sea-sertifiserte leverandører.

Fisk har jo en ganske karakteristisk smak som ikke alle setter pris på. Dette produktet passer også for dere som er følsomme for smak, fordi kapslene i Forever Arctic Sea nemlig ikke smaker fisk, men friskt av sitron og lime.

Dette er kosttilskuddet for deg som vil være sikker på at du får i deg den daglige anbefalte dosen av omega-3-fettsyrer, og det til og med på en enkel måte.

Fordeler

  • Et balansert tilskudd med både DHA og EPA
  • Myke kapsler som er lette å svelge
  • Frisk smak av sitron og lime, ingen ettersmak av fisk
  • Framstilt med omtanke for havmiljøet
  • Abonner på nyhetsbrevet her
Du finner produktet her
 
Forever tilbyr Fornøyd kunde garanti- som innebærer at hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du levere varen brukt eller delvis brukt sammen med din kvittering innen 90 dager- Du får pengene tilbake. 
Logg deg inn og se hva som finnes ellers i vårt sortiment. Det gjør du oppe i venstre hjørne. Du kan nå betale med ditt kort gjennom Klarna. Du kan også kjøpe produktene gjennom min VippsGo. Gå inn i din vipps. Gå på Betal og søk opp 76759 Helse Nærvær Vekst . Eller ta en titt i Produktkatalogen.
 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera